Posts

Showing posts from March, 2016

kelab pendidikan luar di matrikulasi.

Assalamualaikum.dah sudah pertengahan semester dua di matrikulasi dan alhamdulillah aku still boleh survive dalam kelompok yang pandai. even sebenarnya aku ni takla pandai mana pun. macam cikgu aku cakap " mana ada orang pandai dalam dunia ni. rajin dengan tak rajin je."

semester dua ni, aku ada subjek koko. jadi untuk koko aku pilih kelab pendidikan luar @ rekreasi. dalam kelab ni banyak juga aku belajar. bukan setakat teori tapi untuk keyakinan diri juga. macam hari ni, kelab aku buat flying fox. walaupun ada sikit kemalangan tapi aku still proud of myself.

aktiviti hujung minggu ni, kelab aku ada pi pantai keracut. aku dengar nama pantai keracut tu, aku just rilek ja sebab pantai kan. ingat nak have fun sikit daripada penat study. pastu semalam ada meeting, aku dengar cikgu cerita jalan yang akan kami lalui. 2 jam setengah saja jalan pi pantai. hasrat aku nak pi pun macam pudar tak pudar ja.

member aku sorang dah left group dah. pastu aku decide untuk pi ja. aku dah penat…