Posts

Showing posts from July, 2015

Life kat matrik utk student biasa mcm aku.

Life kat matrik setakat ini.
Stress. Banyak kerja. Haha. Memang. Jenis aku skrg pulak malas sentiasa. Buat kerja sikit rehatnya banyak. Rasa macam hm kenapa aku macam ni ni. Haa kan.
Esok 5pagi nak kena naik train pergi perlis. Mungkin sebab aku tak biasa travel selalu jadi aku rasa macam malas dah. Masa dapat sana memang seronok. Tapi bila dengan hm banyak kerja nya aku pun jadi mcm malas sentiasa. 
Tapi kan. Kalau nak berjaya kena keluar dari zon selesa. Tapi aku ni rasa macam belum sedia nak keluar dari zon selesa. Macam low motivation. Hm. Dengan semua benda kena wat sendiri. Hm hm. 
Kita tengok lah nanti ups macam mana okay? Berjaya ke aku untuk sahut cabaran kak mut? Cabaran apa ye? Boleh ke aku hidup dengan keadaan fast track? Heh. Tunggu dan lihat....