Posts

Showing posts from April, 2015
hi.
this will be a long journey for sure. thank God for this gift. good result.
thank teacher and family. going to perlis dengan satu niat.

"aku datang sini untuk belajar."

trying be a better person without mom and dad. oh so hard. before this, i never go far from them.
hope all is going well. and i will be strong for face everything.

after spm :)

assalamualaikum.

lama betul tak menulis kat sini. alhamdulillah semua berjalan lancar. sekrang ni busy kerja sahaja. result spm pun dah keluar dan alhamdulillah aku dapat 5A 1B 2C 1E. yang E tu addmath aku. sekarang juga tengah tunggu offer dari mana mana tempat sambung belajar.

sekarang matlamat aku satu. belajar dan dapatkan pointer tinggi dan sambung belajar kat india.tak kira belajar kat mana sekalipun, rezeki Allah di mana -mana. ingat tu ziemah. sekarang ni aku rilek kerja sebabnya plkn tangguh, i dont know if my batch still have to do plkn or not.

aku pun nak improve english aku yang macam tunggang langgang and seriously low confident. sebabnya slang aku ni susah sikit orang nak faham. sebabnya aku cakap dengan nepal tempat kerja aku in english, dia boleh tak faham. hahaha.

and aku pun tak terlepas dengan kondlik kerjaya macam aku nak ambil nursing ke business? sebab dua dua tu pun aku tak kesah. ikut sahaja semua perancangan Allah untuk aku. moga hati ni selalu redha.