Posts

Showing posts from May, 2013

masih tak lupa.

"kau betul ke suka dekat sopan tu?"- member
"erk. hahaha. tak lah aku saja je. suka nyakat." -aku

haih , kenapa smpai saat ni aku masih belum lupa kau,
sang arjuna penyinggah.

atau mungkin aku tak boleh membenci kamu,
terus aku simpan sayang sampai saat ini.

mungkin juga kau sudah temu perempuan sejati,
tapi aku masih belum.

mungkin belum lagi masa,
mungkin masih panjang cerita Tuhan untuk aku.


lelaki lembut.

okay sekrang aku suke laki lembut.
whatts??!
haha, pehal. laki lembut je kot -.-'

aihhh, suka je kot bukan pape pun,
apa kata orang puppy love.
anjing cinta? ahaha.

aku rasa mcm hurm,
asal aku suke laki lembut??
aku ni normal ke??
was was dgn diri sendiri.

tapi aku suka dia.
haha, suara dia mcm sopan tu buat aku senang ckp dgn dia,
dan attitude dia yg pemalu wat aku senyum malu.

haha , sudah angau biasa ah kan.
alah , biasa ah suka mcm tu je kot.
huh, rilek hati .. jangan parah sangat.
hehehe ;)

cerita.

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia. hehehe.

pehal gua nyerongen je permulaan cerita ni. aduhhh. sekarang tengah melalui minggu peperiksaan yang gua rasa semcam je perasaannya. padahal exam pertengahan je, bak kata orang  rilek ah awai lagik. tapi bak kata mak gua awai-awai lah kena mula, nanti dah penghujung tak kelam kabut.
entahlah. nebes semacam lak. ziemah, jangan lah berharap sangat kang kuciwak. meraung terus pelajaran down sebab tak capai target. hehehe. rilek rilek. slow slow panjat gunung , awok tu dah lah banyak lemak. memang selalu stop kat perhentian sebab termengah. hehe.
gua ada satu tabiat yg entah tak tau cemana nak hilang. bila gua datang sekolah, gua takkan pergi lepak dengan member-2 gua. tak tau pasai pa. yelah, pepagi kan kenkadang mood dia tak stabil sangat, tak pasai buat dosa pikir buruk-buruk pasai member sendirik.  bila pandang je mula lah otak ligat hasut " awatlah dia tu gedik sangat. awat lah dia tu suka ikut org." hahaha. macam-macam.
nasiblah…

titik atau masih lagi koma.

bulan tetap setia memancarkan sinaran menerangi malam, aku tetap teguh berdiri atas jalan yang tak pernah lurus.
bila aku nak berubah? setiap hari soalan yg sama. bila aku nak belajar untuk terima semua ni dgn rela? hari-hari fikir benda sama.
penat, tapi sebenarnya sedih dgn diri sendiri.
dua tahun, aku masih macam ni, menanti benda yg tak pasti.
haha, dah macam patah hati, dah macam patah sayap kiri, mujur masih boleh berlari lagi.
yang benar, nakh87.